Proyek pemenang sing paling akeh saka Ratu Pitu

SUKU HELLO KANGGO BISA RASA ING, KLEO.

Sampeyan ora maneh kudu dadi pangembang profesional utawa desainer kanggo nggawe situs web sing apik tenan. Ayo bayanganmu dadi alam bébas lan nggawe situs impen sampeyan. KLEO duwe kabeh alat kanggo miwiti. Uga kita terus nambah lan nambah fitur-fitur anyar. Sampeyan entuk kabeh versi anyar kanggo wektu urip GRATIS.

2.247

ING ING ING ING ING ING

362

GROUP INTERESTS

43.815

TOPIK KANGGO

Gabung karo kita saiki lan nuduhake pengalaman sing padha karo pangguna sing paling seneng ing saindenging jagad

KAWANAN UNTUK ANYING TINDAK PRESENTASI

KLEO minangka tema bisnis profesional sing bakal nuduhake sampeyan app, layanan, portofolio, mbangun komite utawa malah adol produk kanthi gaya.

Gawe susun atur sing kompleks nggunakake Pambangun Kaca Seret N-Drop sing prasaja

KLEO minangka tema sing nduweni potensi gedhe, resik, prasaja lan diwujudake kanthi desain responsif, sing cocog banget kanggo saben jinis situs web perusahaan lan perusahaan.

Kanthi K-Element minangka kodhe modular, sampeyan bisa nggawe kreatif kanthi kombinasi tanpa kode cekak gampang digunakake lan cepet nggawe jinis kaca sing disenengi.

Deleng sorotan tema

Siap WooCommerce Fitur bakal ditambahake enggal!

Kanthi WooCommerce, sampeyan bisa adol produk digital, fisik utawa didownload kanthi gampang.

Dipasang Solusi # 1 buddypress dening penggemar komunitas ing saindenging jagad

Sawetara Sorotan Feature KLEO

Keanggotaan Siap

Gawe Tingkat Keanggotaan lan gampang mbatesi konten adhedhasar akses anggota

Integrasi Facebook / Ndhaptar integrasi

Gampang ndhaptar utawa mlebu akun Facebook sampeyan. Kabeh sing sampeyan butuhake dilebokake, cukup ngaktifake fitur kasebut saka panel Admin

Swara 40 kaca

Tampilake status pangguna pangguna online kanthi wektu nyata

Desain Unik

Buddypress & bbPress durung nate ngrasakake perhatian kanthi rinci. Desain modern lan resik.

Banget Fleksibel

Sampeyan ora maneh kudu dadi pangembang profesional utawa desainer kanggo nggawe situs web sing apik tenan. Ayo bayanganmu dadi alam bébas lan nggawe situs impen sampeyan. KLEO duwe kabeh alat kanggo miwiti.

Seret & Drop Page Builder

Ora mbutuhake coding kanggo mbangun situs web profesional. Kalebu minangka plugin, K Element nyedhiyakake unsur unik kanggo nggawe kaca sing apik tenan.

Nganyari Free

Akeh fitur apik sing durung teka ing tema iki supaya bisa dadi sing pertama ngerti.

Dhukungan sing pinunjul

Gabung karo komunitas sing seneng, njaluk bantuan lan sinau babagan anyar. Uga kita terus nambah lan nambah fitur-fitur anyar. Sampeyan entuk kabeh versi anyar kanggo wektu urip GRATIS.
Kleo dipercaya dening 73.000+ klien lan perusahaan ing saindenging jagad

IN KES ING ING NGANGGANG

Pitakonan Pitakonan?

Tema iki dilengkapi file pitulung sing akeh nerangake kabeh babagan tema, nanging kita bakal seneng mbantu sampeyan yen mbutuhake dhukungan teknis utawa duwe pitakon. Aja ragu-ragu hubungi kita liwat forum dhukungan.

Perlu Dhukungan?

Tema iki dilengkapi file pitulung sing akeh nerangake kabeh babagan tema, nanging kita bakal seneng mbantu sampeyan yen mbutuhake dhukungan teknis utawa duwe pitakon. Aja ragu-ragu hubungi kita liwat forum dhukungan.

Forum Priksa

Tema iki dilengkapi file pitulung sing akeh nerangake kabeh babagan tema, nanging kita bakal seneng mbantu sampeyan yen mbutuhake dhukungan teknis utawa duwe pitakon. Aja ragu-ragu hubungi kita liwat forum dhukungan.

© 2019 frenzs.net

KONTAK US

Kita lagi ora ngubengi saiki. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan kita bakal bali maneh, kaya uga.

Ngirim
jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish arالعربية afAfrikaans aryالعربية المغربية asঅসমীয়া azbگؤنئی آذربایجان belБеларуская мова bn_BDবাংলা boབོད་ཡིག bs_BABosanski caCatalà cebCebuano cs_CZČeština cyCymraeg da_DKDansk de_DEDeutsch de_DE_formalDeutsch (Sie) de_ATDeutsch (Österreich) de_CH_informalDeutsch (Schweiz, Du) de_CHDeutsch (Schweiz) dzoརྫོང་ཁ elΕλληνικά eoEsperanto es_CLEspañol de Chile es_VEEspañol de Venezuela es_ESEspañol es_GTEspañol de Guatemala es_CREspañol de Costa Rica es_COEspañol de Colombia es_AREspañol de Argentina es_PEEspañol de Perú etEesti euEuskara fiSuomi fr_CAFrançais du Canada fr_FRFrançais fr_BEFrançais de Belgique furFriulian gdGàidhlig gl_ESGalego hazهزاره گی he_ILעִבְרִית hi_INहिन्दी hrHrvatski hu_HUMagyar hyՀայերեն is_ISÍslenska it_ITItaliano ja日本語 ka_GEქართული kabTaqbaylit kkҚазақ тілі kmភាសាខ្មែរ knಕನ್ನಡ ko_KR한국어 ckbكوردی‎ loພາສາລາວ lt_LTLietuvių kalba lvLatviešu valoda mk_MKМакедонски јазик ml_INമലയാളം mnМонгол mrमराठी ms_MYBahasa Melayu my_MMဗမာစာ nb_NONorsk bokmål ne_NPनेपाली jv_IDBasa Jawa

Mlebu karo kapercayan

utawa    

Lali rincian sampeyan?

Nggawe akun